Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد افکار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متأسفانه شیوع بیماری در تربت جام یک روند افزایشی در پیش گرفته است و وضعیت این شهرستان قرمز است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه ۵۰ تخت مخصوص بیماری کرونا اختصاص داده شده که ۶ تخت مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) است، اظهار کرد: در ۱۰ روز اخیر ضریب اشغال تخت‌ها بالای ۹۰ درصد بوده که در برخی شب‌ها به ۱۰۰ در صد کامل نیز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون ۱۸۶۵ بیمار در شهرستان پذیرش شده که ۷۸۰ مورد آن مثبت بودند و متأسفانه ۵۴ نفر از همشهریان را بر اثر بیماری از دست دادیم، در حال حاضر نیز ۴۵ بیمار در تربت جام بستری هستند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام در خصوص عوامل بومی که سبب شیوع گسترده بیماری در شهرستان شده است، اظهار کرد: یکی از عوامل شیوع گسترده بیماری مسئله عید فطر و همچنین رفت و آمدهای شدید خانه به خانه‌ای بود که داشتیم و می‌توان گفت با این دیدو بازدیدها تسهیل کننده حرکت ویروس بود تا بتواند خانه به خانه شهرستان را فتح کند.

وی ادامه داد: عامل بومی مهم دیگری که در شهرستان باعث یورش شدید بیماری شد، فصل تابستان و رواج عروسی‌ها در این زمان از سال است؛ با تعطیلی سالن‌های پذیرایی، کانون‌های فرعی ایجاد شد و شاهد شیوع کرونا بودیم. سومین عامل بومی نیز، مسافرت‌های تابستانی به دلیل تعطیلی مدارس و تعطیلات تابستانی است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام، خربزه را یک عامل قریب الوقوع به عنوان عامل تسهیل در انتقال ویروس به خارج از شهرستان برشمرد و ابراز کرد: خربزه یکی از مواردی است که باید به آن توجه ویژه داشت، این میوه از چینش تا رسیدن به دست مصرف کننده توسط افراد زیادی جابجا می‌شود و می‌تواند عامل بیماری را نه تنها در شهرستان تکثیر کند، بلکه به بیرون از این شهر نیز منتقل کند.

افکار در خصوص مصرف خودسرانه دارو، گفت: تاکید داریم از داروهایی باید استفاده کرد که شواهد علمی آن را تأیید کرده باشد، این داروها می‌توانند شیمایی یا سنتی باشند. تا زمان یافتن داروی قطعی بیماری، می‌توانیم از میوه جات، مایعات زیاد، غذاهای پر پروتئین مانند عسل استفاده کنیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام در خصوص مصرف خودسرانه دگزامتازون هشدار داد و گفت: آنچه درباره کورتن ها مانند دگزامتازون می‌دانیم این است که سازمان‌های جهانی نظیر بهداشت جهانی تأیید کردند ک ه در بیماران بدحال و شدید که در بخش‌های ویژه بستری هستند، می‌تواند اثر بخش باشد اما باید بدانیم کورتن ها عوارض منفی نیز دارند و اگر در زمان مناسب استفاده نشوند، می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و در مبارزه این سیستم با کووید ۱۹ به ضرر ما تمام شود.

کد خبر 4967534

منبع: مهر

کلیدواژه: شیوع کرونا تربت جام تایباد ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان بیرجند شهرکرد ایلام خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا دهه کرامت استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها

 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیزگفت: عامل بیماری بایزیوز تک یاخته بابزیا است که ناقل اصلی آن انواع کنه‌های یک میزبانه، دو میزبانه و سه میزبانه می‌باشد و باعث ایجاد بیماری در گاو، گوسفند، بز و تک سمی‌ها می‌ شود.

وی افزود: بیماری بابزیوز یک بیماری انگلی است که محل زندگی و تکثیر انگل داخل گلبول‌های قرمز می‌باشد که متعاقب تکثیر و پارگی گلبول‌های قرمز باعث همولیز داخل عروقی می‌ شود.

او گفت:علائم بالینی بیماری شامل تب، کاهش اشتها و شیر، افزایش ضربان قلب و تنفس، کم خونی، زردی و هموگلوبین آوری (قرمزی رنگ ادرار) است که در صورت عدم درمان به موقع دام در عرض چند روز تلف می‌ شود.

قدرتی، در پایان ضمن اشاره به اهمیت تشخیص به موقع بیماری در روند درمان، بالا بودن هزینه‌های درمان و بروز خسارت اقتصادی فراوانی به صنعت دامداری از دامداران خواست نسبت به سم پاشی اصولی و دوره‌ای دامداری و حذف کنه‌ها جهت پیشگیری از بیماری اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا